PROMOSI FEBUARI 2016

promosi, buku doa, cenderahati murah, mini tasbih, tasbih 33, tasbih 39,cenderahati bajet, feb2016, akikah, doorgift murah, kahwin, mini tasbih, set aurora, aurora, tunang, baby, simple, bajet, doily paper, murah, cute, comel, poket, nikah, kahwin, cukur jambul, baby shower, birthday, boy, girl, wedding doorgift

 Harga Promosi sempena Bulan Febuari 2016,

  • Buku Doa-Doa Amalan Harian hanya RM1.50*
  • Mini Tasbih hanya RM0.80 (tambahan RM0.20 untuk plastic lutsinar+TQ tag)
  • Set Aurora hanya RM2.50* (percuma plastic lutsinar + doily paper + reben)

 

P/S:

  • Minimum order 150pcs untuk Buku Doa-Doa Amalan Harian
  • Minimum 50 utas untuk Mini Tasbih
  • Minimum 100set untuk Set Aurora
  • Harga tidak termasuk postage.

 

Read More

PROMOSI AKHIR TAHUN 2015

YES, year end sale, buku doa harian, mini tasbih, doorgift murah, jimat, pakej tasbih, kahwin, tunang, akikah, cukur jambul, jualan akhir tahun, jdt, merah biru, comel, kecil, ringkas, saiz poket, wedding doorgift, free, organza bag, nikah, baby girl, baby boy, promo, murah-murah, manfaat

Assalamualaikum,

D'Hasya Doorgifts sedang mengadakan Year End Sale 2015 bermula 15/11/2015. Cepat2 order buku doa harian. Setiap pembelian 150pcs buku doa kami bagi diskaun 15%+5% tau..x rugi beli dgn kami sebab ...

  • Design kami cantik2 semua
  • Boleh mix and match design tanpa extra caj
  • Boleh tukar kaler ikut tema anda tanpa extra caj
  • Boleh letak gambar (bagi gambar resolusi tinggi) pon xde extra caj

Pastu, kalo ada yang nk pakej dengan bag skali..boleh kami carikan beg organza yang bersesuaian <- caj bergantung pada harga bag. Nak pakej dengan tasbih pon boleh jugak..harga bleh bincang lain untuk set buku doa dengan tasbih.

Jika berminat, boleh mesej kami di 0179845829 (fast respon) atau emel kami di contact.us@dhasya.biz

Read More

POTONGAN RM20 UNTUK 5 CUSTOMER TERAWAL

promosi raya, buku doa, diskaun, less, murah, bajet, openhouse, rumah terbuka, akikah, doorgift, doa harian, doa ringkas, mampu milik, jimat, cantik, comel, doa-doa, syukursyawal, 1436h, cenderahati, tetamu, guest

PROMOSI LAGI....kami mencari 5 customer terawal untuk kami bagi RM20 less bagi setiap 100pcs order..Buku Doa Harian kami ni sesuai dijadikan doorgift untuk perlbagai majlis seperti Doa Selamat, Aqiqah, Khatam Quran, Kahwin, Tunang, Open House pon boleh..

Harga seperti berikut;

100-499 = rm1.60/pcs

500-999 = rm1.50/pcs

1000-1499 = rm1.30/pcs

 

Untuk melihat design, boleh klik http://dhasya.biz/buku-doa

Untuk tempahan boleh terus klik http://dhasya.biz/borang-tempahan

Untuk pertanyaan boleh PM FB kami https://www.facebook.com/dhasyadoorgiftspage atau nak Whatsapp pon boleh..0179845829/0177094957 atau nak emel http://dhasya.biz/hubungi-kami pon kami terima....

 

Read More

PROMOSI HARI TAUKE TELAH TAMAT

doa harian, doorgift murah, doorgift bajet, hadiah kahwin, akikah, baby boy, baby girl, cukur jambul, diskaun, murah, jimat, cantik, comel,

promosi tamat dah..please wait for another promotion ya :)

PROMOSI HARI TAUKE KINI KEMBALI. SAH SEHINGGA 28/02/2015

BD014 BD019 BD021 BD023 BD043 BD045 BD046

Read More

Jualan Akhir Tahun 2014

YES, year end sales, buku doa murah, doorgift, doorgift bajet, simple tapi cantik, kahwin, akikah, akhir tahun, diskaun

D'Hasya Door Gifts kini menawarkan Himpunan Doa Amalan Harian dengan harga mengusik kalbu..Dapatkan doorgift bermanfaat utk tetamu ini dengan harga seperti berikut:

100pcs:  Dulu RM1.60  kini cuma RM1.40

500pcs: Dulu RM1.50 kini cuma RM1.30

1000pcs: Dulu RM1.40 kini cuma RM1.20

Hubungi kami di 0177094957 atau emel kami di contact.us@dhasya.biz utk pertanyaan/tempahan

Untuk maklumat/design buku doa layari http://dhasya.biz

Read More

[SEPT] New Design Release (Combo #3)

New Design Combo #3

Read More

[SEPT] New Design Release (Combo #2)

New Design Combo #2

Read More

[SEPT] New Design Release (Combo #1)

D'Hasya Door Gifts telah melancarkan design baru untuk cover Himpunan Doa Amalan Harian. Terdapat 9 design yang menarik boleh dipilih bagi memenuhi tema majlis anda. Jom tengok Combo #1

Read More

Pages